dnk tour

#rock, rap, hip hop, trip hop, rapcore
ConcertWith.Me is a resale marketplace. Ticket prices may be above or below face value.
Oh no! There aren’t any events

About dnk

Дуото ДНК е оформено во 2001 година, а е составено од Андреја Ѓорѓиески – Андреј роден на 09.02.1982 година во Скопје и Владимир Блажев- Панчо роден 29.07.1979 год исто така во Скопје. Како артисти со претходно музичко искуство и образование ( Андреја има завршено нижо и средно музичко училиште и е студент на Музичката Академија во Скопје) се одлучуваат по кариерата во групите ТНТ (Андреј) и ОК Бенд (Панчо) да започнат заедничка кариера во 2001 година кога го пуштаат првиот сингл на ДНК- Девојка за везден за кој снимат и видео запис. (Last.fm)

100% Buyer Guarantee

Full refund for cancelled events.

Valid tickets in time for the event.


Prices are set by sellers and may be above or below face value. All sales are final.