SLATKARISTIKA tour

#rap, under 2000 listeners, horrorcore, balkan, hip - hop
ConcertWith.Me is a resale marketplace. Ticket prices may be above or below face value.

About SLATKARISTIKA

Марко Маринковиќ е роден на 15.08.1986 во Скопје. Со творење започнува од својата 12 годишна возраст. На 15 години заедно со својот другар Skeet Skeetara jа оформуваат Хип Хоп групата “Единствена Опција” и во 2004 година го издаваат Албумот “Рап Тврдина”. Заедно со Пука Козметика, Скеет, Ел Мариачи, Боро Лакаж, Кацар, Желе, Сиги, Аце НЛ, Че и Dj Dimitrij Ye Ya во 2008 г. ја оформуваат групацијата “Токсикологија” (Last.fm)

100% Buyer Guarantee

Full refund for cancelled events.

Valid tickets in time for the event.


Prices are set by sellers and may be above or below face value. All sales are final.