Blero tour

#dance, emo, rnb, soul, sweet
ConcertWith.Me is a resale marketplace. Ticket prices may be above or below face value.
Oh no! There arenโ€™t any events

About Blero

Blero (Blerim Muharremi) - Albanian Pop & RNB Singer Blero e pershkruan veten si njeri te thjeshte dhe mjaft romantik Se pari u be i njohur nga dueti me Memli Krasniqin ne kengen "Kthehu" Ne vitin 2004 ka realizuar albumin e titulluar "Hapi i pare". Thote se per albumin e pare ka punuar 5-6 vjet, por ia ka vlejtur puna. "Eshte nje album origjinal, kenget jane te punuara te produksioni i cili per shume cka nuk do te plasonte kenge te vjedhura". (Last.fm)

100% Buyer Guarantee

Full refund for cancelled events.

Valid tickets in time for the event.


Prices are set by sellers and may be above or below face value. All sales are final.